highlight of the night

FRIENDS!
borjar om 5 minuter pa TV har, och sitter o vanttar, har vantat pa det sen halv tio typ! haha
nu e de bara 2 minuter kvar!

och vill ni veta ngt mer? vi ska ut pa Anna och Dan's segelbat imorgon, GRYMT VAA?
har alltid velat segla har, med delfinerna!!

nu borjar det. ADIOS AMIGOS!!

heeelt klart!!


1 pic says more than 1000 words, and u got a whole bunch of'em


online radio

insag precis att det var alldeles for langesen jag gjorde inlagg.. igen.
har vart lite busy och inte rgtigt kanns att jag velat spendera tiden framfor datan men nu far jag uppdatera lite..!

pratade med familjen dar hemma forsta gangen pa ratt lange faktist, vi vat i tyrone mall idag och jag kopte lite presenter, hittade en jatte fin new era, 59 fifty keps till theo, hoppas han blir blad. men jag gillade den och den var heelt ny och kom in igar eller idag till affaren tydligen.
sen kopte jag en kalender pa VS och fick en lite VS-hund pa kopet, och jag behaveren almanacka infor det kommande aret! har bestamt mig for att verkligen ta tag i kor kortet nar jag kommer hem, och vill saaaaa himla mycket kunna ha ett tills jag fyller 18 om ca 6 manader och det gor mig lite stressed out! i och med att 2an i gymnasiet e det jobbigaste aret av de 3 sa kommer jag behova alla tips som gar att fa, sa drank mig i tips om hur jag ska plugga for korkortet!

och jag blir gratfardig av att tanka pa att jag har ca en vecka kvar.. jag dor! kanns som jag bara vart har en vecka..?? eller hamnade jag i koma i ett antal veckor?? Men samtidigt vill jag bara halla alla mina syskonbarn i armarna och krama o pussa dom! speciellt min gudson som jag inte traffat annu! ska bli sa kul och spannande att traffa honom! 


 igar var en UNDERBAR dag! (varje dag e det har, men igar var riktigt skon)
jag och joel cyklade vid 11 tiden for att ta oss till sunset beach som e pa andra sidan halvon eller vad man ska saga, sa vi cyklade i en timme, men cykelvagen var superskon och hur fin som helst aven om vi cyklare vid en stoor vag, och sa sag vi en delfin pa riktigt nara hall, den var kanske 30 meter ifran oss, eller KANSKE 40.. ;) haha
sen lag vi pa stranden och stekte till klockan 4, halv 5 och cyklade en timme he, och de var sa skont.. !
sen hade vi taco kvall har hemma med grannarna och spelade pictionary, det var askul och mitt team vann saklart!

ska antagligen till poolen imorgon och sola lite, maste fa lite farg innan det e dags att dra sig hemmot igen.. :(

lyssnar pa web radio just nu, http://www.933flz.com/main.html 

typ en san hund fick jag pa kopet med min kalender! ;)

och bilder fram The keys kommer nu! men i ett nytt inlagg ;)


catching up

JAG HAR BLIVIT GUDMOR! 
( behovde bara saga det allra forst innan jag sager nagot annat !)
han heter Kane och e varldens sotaste! han foddes 3 juli 2009 klockan 21:41! 
(15:41 var klockan har i florida. min tid)
jag ska lagga in en bild pa honom sa fort jag bara kan!! har honom som bakgrund pa mobilen jjust nu ofc!

kom nyligen hem fran the keys. och det var SA UNDERBART! rena paradiset, som allt annat har i florida, men the keys e ngt helt speciellt. det e usa's sydligaste punkt, och det e narmre till Cuba an till Miami dar ifran.! sa det e ju i bahamas omrodet dar eller hur ni vill att jag ska beskriva stammningen, men det var som en drom! bara att jag inte vaknade upp i en sang i sverige och : shit noo det var bara en drom.. ;)
har saaa manga underbara bilder jagg ska forsoka hinna ladda upp i morgon sa fort jag kan,,
jag sag hajar, aligatorer, delfiner, lobster, massa fiskar och hel grona( nastan neon grona) stora odlor, mini mini deers som bara finns pa en av oanra i the keys (the keys bestor bara av massa hundratals oar) och inte nagon annan stans i heeeela varlden, coolt va?? ;)

vi akte ut och paddlade kajak i det helklara turkosa bla grona vattnet som e sakert over 30 grader varmt. vi hade underbart, traffade craig och hans "nya" dotter som e 18 som jag inte traffat forut. (lang historia..) sen traffade jag sklrt Jill, Kathy, Craig och massa andra. b.la. en helcool pirat gubbe som e sa cool som det gar att bli, han e typ 70 80 ar, ser ut som en riktig pirat och e standigt ute o fiskar..

men maste ga och lagga mig nu om jag ska orka upp imorgon, ska lagga in massa fina bilder jag tagit oxo sa fort jag kan..
och tack linda for kameran jag fick lana, ni e bast(tankte inte ta med mig kamera egentligen, och e sa lycklig att jag tor med mig den nu, for har saa mkt fina bilder att visa)

ni far lite bilder fran internet sa lange tills jag laddat upp mina egna!



yes dude

idag har vart en riktig slo dag, och har verkligen gjort nada. eller jo, jag har atit, atit  och typ gatt pa en promenad. sen har det statt still har borta i huset, men var valdigt skont det med.
 imorgon bitti kl 6 avdar den roda van-en fran st.pete anda ner till the keys, vi kommer stanna i key west lite extra for att ga runt och titta hur underbart allt e dar, och ata lite lunch och sa, farska bagels kom ankan precis hem med som det blir till fruckost matsack i bilen.. MM!

sa ikvall blire lungan for hela slanten och vi kommer packa, tvatta och fixa sant dar.. 

at skittles sour idag. goda!


shame..

mycket mycket dalig uppdaterig..
men har gjort lite av allt mojligt har under tiden..

var ute pa lunch med ankan och joel har om dagenoch at sushi och den var saa god! tanker fortfarande pa den lite da och da.. ;) haha
SUSHI CALIFORNIA ROLL PLATE

ska jag vara alrkig sa har det faktist regnat har de senaste 2 dagarna vad jag kan minnas. men det har var valdigt mysigt oxo! man har lixom fatt tid til annat, vi var pa ett stort outlet igar typ, vi var pa stranden dagen innan det, och senare den dagen hade vi middag har hemma med massa folk, idag tog vi en promenad till starbucks och fikade lite jag o joel. jag tog en frapucino kaffe som alltid typ,mm! sen idag hade vi ett mary-kay party har hemma och som tur var kunde jag halla ig stark och saga nej till att kopa alla dessa saker jag ville ha.. ! ( valdigt stolt) det var valdigt svart att saga nej eftersom det typ tusen olika produkter och hon sa alla dom dr knepen saljare alltid sager.. hah 

sen stannade dom kvar for drinka och sa, och det var mysigt att prata med alla.  imorgon blir det till att pack resvaska for tidigt pa fredag morgon, innan solen gar upp typ ska vi satta oss i den stora roda van:en och ta oss ner hela vagen till the keys dar vi kommer att var hela helgen och fira 4th of july vilket kommer bli jatte kul!


och gissa vad? vi ska till Miami south beach oxo nast nasta helg! kommer bli heelt undrebart, allt e som ett pardis har, sa fort man e tillbaka i sverige kanns det som att det e too good to be true lixom och att fllorida typ inte finns.. men men. det e tur att det finns!

sitter och gnubbar ogonen nu, kanns som dom gloder snart. sa val att ag skulle lagga mig for typ tusen timmar sen, kl e 4 pa morgonen hara och jag ska sova nu. 
maste bara tillagga att jag har kopt 2 st par converse oxo, ett par till sommarn/hosten och ett par till vintern och kalla tider..



RSS 2.0