SHOCK!

MICHAEL JACKSON HAR DOTT!!! 
RIP micheal jackson, han blev 50 ar och dog av hjartattack 25 juni 2009...
OMG , kan inte fatta det fortfarande, varldens storsta artist typ. dor?? nej det gar ju bara inte!!

las mer hara! ; http://news-briefs.ew.com/2009/06/michael-jackson-dies.html
MichealJackson.jpg image by Sammyfight56

michael_jackson_3.jpg

 

WE LOVE YOU MICHAEL JACKSON!  RIP.!


scary movie, eller vart var vi?

shit assa, ni kommer inte att forsa eller ens inbilla er, men ska beratta!
som ni vet har det ju vart as varmt har och vi har haft heath warnings helatiden typ och inte en gnutta regn pa jatte lange, och sen igar, nar vi skulle aka over till Tampa o till ikea sa sag ni sma sma varme-blixtar lite har och var pa vagen dit, och vi sag lite groa moln pa langs avstand. vi gick in till ikea och at mat dar och sant iaf.. sen korde vi runt i  2 timmar for att fordriva tiden medans vi vantade pa att joel's plan skulle landa. och blixtarna har nu blivit allt fler och fler  och man ser dom allt oftare nu. och efter en stund pa flygplatren och hamtat joel kommer vi ut, och nar vi kor pa vagen hem borjar det att osregna. vi kommer hem och det regnar inte ett dugg(alltid bara i tampa men inte dar vi bor i st.pete typ ). jag borjar skramma upp jessie lite for det blixtrade fortfarande jattemycket, och jag sa att jag sag folk utanfor fonstret och sant, (haha) sen helt plotsligt hor jag att det borjar lata jatte mkt dar ute o tanker, okej nu regnar det, vi gar ut o kollar.. och just da springer jay in genom dorren pa baksidan dar vi stod och skriker: Hey guys you gotta see this! com out to the frontporch! och vi springer dit och kollar sa klart, och vad ser vi?!!
(precis innan hade alla lampor i huset borjat blinka sa vi hade precis stangt av alla lampor och satt pa TV ist)
jo nar vi star i dorroppningen, ALLT e heeelt morkt, grott-svart konstigt ljus fran ovadret, det blixtrar och regnar sa in i 17 och gatorna e stora forsar nu, och varldens vind kommer, (NEJforesten, inte vind, mer en hurricane) och den kannsla, shit vad radda vi blev, den drog tag i dorren, traden bojersig, ett trad precis bredvid varat hus ser vi aka ner, och det anda jag tankte do var, okej nu kommer en orkan och drar med oss och vi kommer dooo!! utan att ens hunnit komma ut fran dorroppningen forsoker alla att komma in fort som f*n och jag slog o ryggen och jay kampade med att forsoka fa igen dorren. har fattade alla att det var ngn allvarligt pa gang och springer in i huset, och da gar ALL el, och det blir kolsvart, barnen (jessie) borjar stor skrika o grata, (hon som e radd for allt) och ingen AC och det kommer bli huuuuur varmt som halst. vi sprang runt och tande ljus, och oskan skakade hela husen och klocka e over 12 och annica ska upp och jobba snart o barnan va trottaa, alla lagger sig hurrer om buller i vardagsrummet... och vantar och vantar.. det e vardens liv utanfor fortfanarne, och man horde ambulanser och brandbilar fran avstond.


Kan saga er att det kanske inte later laskigt alla, men DET VAR DET! det var rena rama skrack filmen dar ettt tag.

ska se om jag fick ngr bra bilder, isf lagger jag in dom snart.


ska ner till down down nu och cykla runt!!! 

PUUSSS!


hey

ska till ikea snart tror jag, idag har vi spelat tennis , eller iaf jag. och sooooooo skont det va!!
e nyduschad och sant nu och kanns good!
har aldrig riktigt spelat forut, men nu vet jag vart jag forhoppningsvis kommer vara under dagarna nar man inte har ngt speciellt planerat.!
kanner i hela armen. nice! fick lite farg oxa pa en gang, men liite guys! inte mycket!! sa forvanta er inte att jag kommer hem som en nigga, vilket jag skulle vilja. ;)

ska hamta deras kusin joel som oxa kommer fran sverige. adios!

JA MA HAN LEVA, JA MA HAN...!

Grattis varldens finaste pojke! Theodor, min lilla systerson!
shit assa vad tiden gar fort! han fyller tio idag, kommer ihag den dagen han foddes, idag for tio ar sen, en regnig juni dag, och jag var 7 ar gammal, tiden gick saaa langsamt och jag satt i bilen med mamma (kanske ngn annan oxo kmr inte ihag), och tjatade o tjatade pa att fa aka till BB och kollla pa honom, men mamma sa hela tiden, ja ja snakt ska vi, vi maste vanta.!
sen var han dar, liten och rod, i en blabar-mossa pa huvudet..
GRATTIS ALSKLING!

22-06-09

i had the best time @ the beach yesterday, men oftast sa kanns det inte lika dant dagen efter eller pa kvallen. haha
okej, jag blev lite rod o sa men jag smorjde in mig hela tiden, FAKTIST! aven om ni inte tror mig.. haha
men sa farligt e det inte, smorjde in med aloevera aftersun  grej och sant shit..   ;)

det var fathersday igar och jay fick valja middag och sa, det var jatte mysigt. vi at bakad potatis majskolv och lax.. (smaskelismasken som en viss person skulle saga) haha.

dom kopte massa ben&jerry's oxa, det var extrapris pa dom.! :D

imorgon fyller varldens goaste kille ar.. han fyller tio! gosh vad tiden gar snabbt! och gosh vad jag alskar honom, min lilla systerson!
sa imorgon blir det till att ringa hem till svealand och gratta min nephew (lr hur man skriver, dont really care haha)




dom smakerna blev det, men har inte smakat annu..


Godmorning allihopa!

nyvaken och sitter fortfarande i sov-shortsen och linnet med ruffsigt har. klockan e tio i tio AM hara och det e fathersday idag. vi ska till stranden idag!!! WEEEEEIIIII!!! Nagot som jag verkligen behover, kanner mig som ett lik och e just nu vitare an jag ngnsin har varit!! bland alla brownie-bruna manniskor har..

nu har fo


SO, nu har ni fatt frossa i er massa bilder, det blir tillrackligt for nu, men nu har ni fatt sett lite hur min midsommar var i varmen!

NU E DET OFF TO THE BEACH!! SEE YA BITCHES! ;)

nattbagel

sitter med jessie och ater en natt bagel, ska nog lagga mig snart.. eller vad sags?
blev en jatte trevlig dag idag - och varmt! men i love it anyways.! det kom massa folk o kanner mig ganska trott nu.
fotade massa ! (hittade felet med kameran, och tyck inte jag e blond nu, men det var batteriet som var slut haha)  plus att alla andra dar tog tjugo tusen foton oxo, so sa fort bilderna kommer in so kommer dom upp har..!
sussane stod for lekarna och hade gjort jattefint med massa fina stationer och det var jatte kul! trots att jag tycker att dem va mer "vuxen" aktiga sa verkade barnen oxo gilla dom XD

jag och annelie tog en hel cooler fylld med is och iskallt vatten och lurade ut annica och tippade den rakt over ankan, hahaha! det var sa kul, och susanne var framme med kameran i exakt rattan tid och fick riktigt bra bilder!!! som jag bara maste lagga upp sen, men hon skulle lagga upp alla bilder pa FB sa jag far sno dom dar sen so fort jag kan! ;)

imorgon e det fathers-day, och da blirrre beachen !!! oljan i hogsta hugg och 2x faster tanning fran piz bruin so ska jag steka som aldrig forr, kommer branna arslet av mig..  synd bara att jag e beach 11 och inte 09.. haha! laddar in bilderna imorgon! sa do far ni se massa pa en gang, so dont miss it! ;)

GOD NATT ;)

midsommar varme

idag ska det firas midsommar har..
idag e det varme varningar har...
idag ska det bli typ110 grader F...
vilket e typ..lat mig tanka....
LITE OVER 43 GRADER..!

so idag kommer det bli varmt som ni forstottm springa runt stongen och hoppa som grodor blir man nog inte kallare av.
men jag klagar inte! i love varme!! (men vi far val se om jag sager det samma nar vi e klara idag) haha

igar satt vi och gjorde hela midsommar-stangen och allt sant dara.

nada mas to say 4 now! men snart e jag val tillbaka med ngt " jag glomde saga" haha


nu vet ni vart jag gommer mig oxo, om ni far lust att hitta mig.. ;)


plain bagels

har inte gjort sa mkt mer idag, mer an att jag stadade o skrubba lite ;) sen har jag bara atit bagels, (som jag vet att jag sa att jag inte skulle ata!!).  det e ngt av det basta som finns, det maste ju vara det, MMM ! i love bagels! rostade.. mm!
tur att jag inte bor har, da skulle jag vara tillochmed tjockare an ja redan e!! skulle inte vara vacker syn! sa ni dar hemma kan ju redan forbereda er pa en chokladbollsformad-hanna nar jag kommer hem... so ni inte blir allt for chockade..
lemonad e nog oxa ngt av det goda som vi typ aldrig har i sverige..


tack for alla midsommarhalsningar allihopa!! om jag inte svara pa alla sms sa e det for att de blir sa grymt dyrt.. :/

imorgon ska vi fira midsommar hara, eftersom att alla jobbar o sa so firar vi pa en lordag.. ! sa da far ni lite midsommarbilder oxo :D

kanske gar till "sevan" snart o koper ngt mer onyttigt...  e diggi sugen men har inga o det gor det for dj""ligt..

C U! :)


you'r soo 2000-and-late

kom precis in fran en morgon promenad, och kom hem heeelt svettig, inte for att det var anstrandande eller att jag e varsta sport-fonen och kutade sa svettet rann, nej for att det ar sa himla fuktigt! och varmt sa klart, kan saga att dom jag motte langst "laken" som jag gick runt, dom var riktigt svettiga, da menar jag RIKTIGT! man kunde tro att do kanske hoppat i i dammen eller vad det kallas, men eftersom det finns skyltar som sager : "varning for aligarorer, mata ej" eller ngt i liknande form, sa kan vi nog utga fran att dom inte gjort det.  (men det finns inte ngra aligatorer dar, bara massa skoldpaddor och annat).

satte pa mig min VS- dress och fotade bara for att ni skulle fa se hur den ser ut, men den har tryck pa ryggen men oxo ja ja..

(haha vet inte vad det e for stallning med armen och bla bla bla, men tankte bara lagga in en bild sa ni fick en humm och hur den sag ut)

GLAD MIDSOMMAR PA ER ALLIHOP OXO FORESTEN!
vet inte om det e idag eller nar det e men jag fick ett glad midsommar sms fran emma sa skyll pa henne annars, vi ska fira pa lordag har iallafall!

nu ska jag stada lite hara :) sen blir det frulle! 
igar blev det min favvis; Bagles and cream cheese :D 
men det e ju inte sa nyttigt, sa idag for det bli ngt annat, apple eller ngt :)

och nu MASTE jag ga, for jag haller pa att avettas ihjal har i min rosa dress :P jag som precis duschade..

Adios amigos!

natti natti

sitter med tandborsten i mun och ska lagga mig snart, har precis sett american pie 2 pa tbs och nu e sex and the city pa..

akte och shoppa pa tyrone mall och kopte mjukis dress pa victoria secret och ett lappglans, skulle vilja kopa body splashen som ni sakert vet vlka jag menar, (man kan fa 10 st for $40) men jag vet inte hur jag ska gora med min packning da, for dom vager nog ratt mkt da nar det e 10 st :S och sa kopte jag ett lipgloss dar ifran. men alskar mitt nya som jag kopte pa taxfreen fran lancome, den e suuuper bra!! ni vet dom dar hjart-formade? :) i recomend it!

vet inte vad som hander imorgon men pa kvallen kommer det massa svenskar som ska hit och forbereda infor midsommar och sa ska vi grilla och lite sant.. :)

kunde inte hitta ngn bild pa internat pa vad jag kopte sa jag lagger in en imorgon bitti, 

 GOD NATT ALLA!


Whats new

Kollade pa ngt morgon program imorse, och da kom Lauren Conrad dit och hennes bok har nyligen slappts, visste ni det? ska nog kanske kopa den, den verkade lite rolig faktist.

har kan ni lasa 1:a kapitlet om ni vill fa en liten smakbit av den. :)

Flo-Rida

heeeeeeeeeelo allihop!
ar i florida nu som ni antagligen redan klurat ut, resan gick bra, men borjade inte lika bra jag overvikt och fick slanga ut lite grejer och so. men det gick bra tillslut.  pa planet satt jag bredvid en snubbe som skulle vidare till vegas och spela poker :P haha

har e det varmt som tusan och fuktigare an i regnskogen nastan, haha. men underbart endo. igar var vi ute och cyklade ner till downtown och runt lite har och vart.

kameran jag lanade av tolga funkar inte sa bra att ta kort med.. vet inte vad det ar men ska be grannen som oxa har systemkamera kolla pa den.

idag ska jag jessie och hennes kompis aka till the mall och shoppa lite, sen pa lordag ska vi ha en jatte stor midsommarfest for over 150 pers, so nar min moster kommer hem fran jobbet hamtar hon oss vid the mall och sen ska vi ngn stans och handla godis till fiskdamm och andra saker till pa lordag.

ska lana jessie's kamera sa ni for se lite bilder senare idag,,
och for er som inte vet sa e klockan -6 timmar har borta, alltso e den bara halv tio pa morgonen har.

Hors senare :)


ADIOOOS AMIGOS!


nu är det absolut sista minuterna här hemma i min lägenhet i stockholm på 5 veckor!
gick och la mig halv 4 imorse för att jag fick flipp och tömde ut heeeela resväskan och slängde ut hälften av klädferna  o packade om, ändå går den exakt igen nu! om man får tid efter taxfreen kanske jag gör ett inlägg ifrån arlanda, annars kanske jag mobilbloggar på flyget innan vi lyfter, skulle inte de va lite coolt? :P tycker jag iallafall! :P
 Soo, FLORIDA HERE I COME!


ocg skönt att lämna ett fint sverige med vackert väder, det känns alltid bäst tycker jag, och då flyger man inte i oväder heller!! ;)
 men jag kommer sakna er alla mina kära vänner och familj!! och när jag kommer hem e jag faster igen (OCH GUDMOR!) 

så stay tuned, så kommer ni få massa uppdateringar och bilder och stories från underbara Flo-rida ;)
så nu bär det av till florida 4e året i rad, inte illa va? :)  trodde nästan jag skulle vara tvungen att bryta mina "traditioner" men lyckades övertala mammsen och pappsen xD

kommer nog somna på planet, har nog sovit en natts ordentlig sömn tillsammans på de 2-4 senaste dygnen!

HEEEEEEEEEEJ DÅÅÅÅ SVERIGE!


 

Bilder från igår, på världens sö

6a499599564eac22ac47a05e40e9c3f4.png

Kolla varifrån!

Bilder från igår, på världens sötaste bebis, Celine. Och mormor som inte hade vart hos oss sen jag fyllde 15 typ. :-) hade det jätte mysigt igår med Hela stora familjen. E på väg till östermalms hallen nu och ska hämta lite grejer, sen ska jag fixa kamera shampo head-set o hörlurar. Ska träffa deb snart oxå, sitter på t-banan nu - o Bloggar! Det e teknik tycker jag. ;-) trodde man nog inte för 20 år sen. :p xox


söndag, en speciell dag i veckan.

Söndagarna e den som skilljer sig mest från alla andra dagar.  idag ska jag ha ett strot fika här hemma för att säga hejdå kalas typ eller vad man ska kalla det.
har nästan packat klart allt.
sitter och slänger i mig en liten skål mussli innan alla kommer, har städat o fixat hela morhgonen, och sov ut till 10 tor  jag. var HEELT slut igår natt, somnade i sängen så folt jag la mig, han inte äns släcka lamporna eller lägga mobilen på bordet bredvid sängen.. då e man verkligen heeelt slut!

ska till banken imorgon, växla pengar säga heldå till lite vänner och hämta saker i stan. sen måste jag kolla vilka kläder jag ska åka i..
Juste- så ska jag försöka hinna svänga upp förbi mormor innan jag åker oxå :)

har på ztv i bakgrunden hela morgonen, och såg videon till "knock you down" och fastnade verkligen för den, det var skitbra gjort tycker jag och de hade hela tiden skitsnygga vinklar och bilder. bra video!
 här får ni låten men videon fanns inte..  ;(


Bakar och mobilbloggar!

har ni sett att jag mobilbloggat?
testade precis för första gången! kul ju?! :D sitter o käkar en bulle nu, men dom e väldigt söta o mår snart illa av allt!.

ska duscha snart ändå, e helt slut. jobbade idag till kl 4, men kom hem vid 6 nästan,  det var otroligt mycket idag, hann inte äta luch elelr något, inte ens dricka vatten typ xD stor inte stilla en sekund och fick lov att lämna kvar bestick-rullningen till på måndag åt dom andra för att allt kom efter när det var så mkt att göra.

sen åkta jag hem till linda och gosade med celine :D sen åkte jag o mamma hem o baka vaniljfyllda bullar började klockan 9 och e precis klara!

e as trött sov 4 timmar inatt sen jobba stenhårt och jobbade kvällen innan idag oxå och var med srais o deb o laura igår.
imorgon blire fika hemma hos mig för familjen för att säga hejdå eftersom jag åker nu ju! har faktist ångest..

måste fortfarande växla pengar och köpa med mig kaffe, sen  måste jag packa och allt.
blir väll upp tidigt imorgon oxå..

kä'nner mig som en stor tjockis nu efter 3 jätte söta bullar!

slänger iväg ett mobilinlägg imorgon bitti om jag inte för det via datan, för nu kan jag ju ;)

see yaah- XOX

Första mobilblogg inlägget :D Ko

-8f5d43b97af5f98f6ade45a816d6476.png

Kolla varifrån!

Första mobilblogg inlägget :D <br> Kolla vad fina vaa?


forgotten

kom precis på att jag helt gjömt bort att göra något nytt inlägg..!
Festen hos Sofia igår var rolig, och efter det åkte vi till "sågen" där det vad villområde de va fest i en tjej som fyllde 17 och huset bredvid fyllde en annan brud 18 år. helt plötsligt stod en stor gammal hippie wolksvagen utanför med en disco kula i och massa folk dansade på taket! haaha men det blev inte allt försent hem, och vi fick skjutts va någon ozzy eller vad han hette och mathias..( kompisar till Sofia)
idag har jag bara packat hela dagen och pillat med småsaker... och ändå har jag bara fått i några få t-shirts och ett pas skor i resväskan..  men fick hjälp av deborah. :)

ska snart till brosan och lilla familjen, :) dom rigde från jobbet tidigare idag o frågade om jag ville jobba på måndag o få ihop rista liten res-slant men tror jag måste säga nej, man måste ju få tid med familjen oxå..? inte sant? jag jobbar ju fredag och lördag.. eller tycker ni jag ska jobba måndag oxå? så jag får en 500-ring extra? HEEELP MEE! kan inte bestämma mig..

blev ingen puckoglass igår, men åt idag, och den var asgod tycker jag faktist! om ni gillar cholkad kommer ni oxå gilla den tror jag..:)

BARA 5 DAGAR KVAR TILL FLORIDA NU OCH JAG BÖRJAR FÅ LITE PACK ÅNGEST!...ngt knep?

PUSS PUSS!

David Guetta - Tomorrow Can't Wait

LYSSNA!


Pussch

David guetta pumpar ut från högtalarna här just nu, och börjar bli på taggat humör för dans ikväll hemma hos sofia. Hoppas det blir en rolig kväll, vilket jag inte skulle kunna tro att det nte kommer bli ;)

Och - sååå dricker jag lite te just nu, har ont i halsen, börjar bli lite smått förkyld tror jag. var jätte snorig imorse. intressant va?? haha!

funderar på om jag ska sova hos sofia om det går, elelr om jag ska be mamma komma o hämta mig ikväll.. det e så jobbigt att åka kommunalt hem på kvällen och man vill ju inte riskera att något läskigt händer i mörkret.. haha skoja, men man vet ju aldrig, det tar iaf 45 minuter från mig till Soffan från mig, för hon bor ute i vendelsö i haninge...

Vill ni veta något roligt??
Jo, jag såg faktist David Guetta när jag var på Ibiza i sommras! ( för er som inte vet vem han e så e han typ grymmaste DJ:n och spelar på festerna där alla dör för att vara på, typ.. )  ;)
tog en bild på honom när han stod och spelade, så ta en titt..! plus på affischern för en stor fest på Pacha i ibiza som var "hans".


y-day

vädret är fortfarande ur uselt, och det var inte så jätte mycket bättre igår.. så jag åkte inte till jakan för att träffa folket från klassen, blir så omständigt, för det ligger rätt långt ut, och sen skulle hennes mamma ändå komma efter en timme så jag hängde med mina beloved friends in Solberga, o vi var hemma hos sarre-marre först, där fick vi pankisar av hennes nsälla styvpappa, sen gick vi ut ett tag men återvände efter någon timme, då kollade vi på F.R.I.E.N.D.S och ugly betty, och glassbilen kom i rätt tid så vi fick varsin smaskig knatte glass oxå ;) 

sen blev det en springtur ner till älvsjö för att hinna i tid till Desperate hos min syrra, men när jag kom in till henne fasnade jag vid lilla Celine (hennes dotter på 1½ vecka) och ni vet ju hur man blir framför bebisar, man kan verkligen inte sluta gulla och pussa på dom! iaf inte jag.. hah


så jag hamnade tillslut framför tv efter första pausen, med en tekopp i handen! :) mysigt mysigt. vid 12 tiden han jag somna till typ 15 min och var skit trött när man låg i soffan, men tvingade mig upp och tog en promenad hem för att kunna vakna i min egna säng idag.. ett gott val av mig.!

Mamma köppte Pucko-glassen från glassbilen igår, så ska nog ta och smaka på en senare idag! :)

Avslutningsdag..

har på mig en röd klänning o legging under, väret utanför e skit och jag kommer frysa ihjäl i klackskor, men får väl leva med det.

när jag vaknade imorse var jag på jätte jobbigt humör, jag var typ irriterad fast för mig själv eller vad man ska säga, brukar ni känna så eller e de bara jag som e lite wierd o så?
käkade morötter, sen började jag må fett illa och har ingen aning om varför, men det var inte ifrån morötterna iaf torr jag inte, men kände att jag kanske behövde äta något mer än morötter och eftersom jag bara har bajs-frulle hemma just nu blev man inte särskillt sugen på frukost, men tog typ dom sista 15- pastafjärillarna som blev kvar från middagen igår, haha kansker låter skitäckligt, men fjärillaspastan e ju asgod eller hur?

läste nyheterna på aftonbladet.se imorse och läste att en 15 årig tjej blivit mördad i stureby natten till måndag eller söndagen eller så, och gud vad hemskt! stackars anhöriga och nära vänner, och framförallt stackars flickan! stureby är rätt nära mig oxå, ligger ju på vägen från älvsjö mot gullmars någonstans..

sen läste jag oxå att dom har hittat flygplans stjärtt-vingen på planet som krahade, och det är ju bra! hoppas dom hittar svarta låderna, man vill ju lixom veta vad som egentligen hände. och plus att dom har kunnat hitta 24 kroppar, vilket jag tror är en lättnad för de anhöriga till dem som krasade, att man iallafall kan begrava dem och har hittat vart dom krashat och allt såt där.

iallafall...

Morgonens låt tycker jag absolut är;

kärlek blir aldrig gammal

kärleken till mina barndomsvänner blir aldrig gammal! Ni betyder otroölogt mycket för mig, ni är familj för mig. alltid!
 finns nog inget ord som kan beskriva allt vi gjort tillsammans, men 99% av det vi gjort har vart flum kan jag nog satsa något på.

Så en video till er! To keep memories alive

PS, han tog inte livet av sig!!!!

another day gone..

kom precis ur från en varm-underbar-lång-dusch!! jag e en sån person som lätt duschar en timme och har svårt för att göra snabbduschar.. så skönt att bara känna sig varm och ren o fräsch!

idag köpte jag yttligare lite presenter till mina småkusiner i florida, sen käppte jag en solfaktor 15 från LDB, men kanske behöver en starkare oxå, eller vad tycker ni? en stark till ansiktet ska jag iallafall ha, man vill ju inte bli skrynklig som ett 80 årigt russin!! ;) men sololjan köoer jag nog på taxfreen, vet inte om de blir så mycke billigare, men whatever..
sedan träffade jag lite vänner och köpte lite saker, men kan ej säga för en speciell läsare kanske läser detta och då avslöjas något lite för mycket, men kan avsjöja det om några dagar om det är någon som ens e intresserad, haha :P

träffade saris när jag kom hem, vi gick till donken, jag köppte en glass och hon en läsk, sen gick vi runt och flummade rejält, och gick till coop och köpte lite godis, haha
så sitter o känner mig lite fet o äcklig just nu.. ;)

imorgon är det skolavslutning och vet inte vad jag ska ha på mig ännu men bestämmer det imorgonbilli för då känner man bättre vad man e sugen på att ha för något, men klänning och klackskor tror jag det lutar åt..
FAAN VAD SKÖNT!! ETT ÅR AVKLARAT I GYMNASIET!! fan vad snabbt det har gått, och jag har fått massor med nya underbar vänner som alltid kommer betyda mycket för mig! fan vad vi e grymmmmmmaa!! bara 2 år kvar!
men när man v'äl tar studenten så tror jag att det är mycket mycket mer än bara glädjen som kommer att hoppa över en som en chock, tror även mycket ångest och lite sorg kommer över än. att man "äntligen" ska ut i det riktiga arbetslivet (om man nu inte ska plugga 50 år till för att bli läkare, och sedan dö innan man hunnit börja jobba).

JUSTE! och så fick jag ny mobil idag!


imorgon blir det upp tidigt, duscha kolla kläder och sedan sminkasig o kanske platta håret om det behövs (har rätt platt ändå), och sen skynda sig iväg till avslutningen..! börjar 10 så hinner nog med ett inlägg innan jag åker ;)


News!

Hallå visste ni att Angelina och Brad Pitt ska breakup:a!!
tycker det är väldigt, för dom var ett så gulligt par, och minst sagt sexigt par! dom som precis skaffat värsta familjen med typ 6 ungar!
Brad's kontakt med sitt EX jennifer Aniston var tydligen något som störde angelina mycket och var en av anledningarna..



is this really the end?

8 dagar kvar.!

är ledig även idag, vilket är mycket behövande eftersom jag har massor att göra idag..

min mobil har äntligen kommit tillbaka från lagning, efter ett ca halvår! :O och ska antagligen byta ut den mot någon annan mobil om det är möjligt, eftersom det bara har varit krångel med den...
så snart ska jag sprinda ner till mobile store och fixa det, sen blir det direkt till TC och springa lite ärenden där, träffa lite vänner och sen kanske hämta pengar av min ma´mmas kille som ville ge lite pengar som "bidrag till min resa", jätte gulligt, pengar e ju aldrig fel? ;)


köpte lite nya kläder igår oxå nu, o har på mig ena nya tröjan idag, :) från gina, ska se om jag hittar någon bild på den och lägga upp..
 men nu börjar jag få lite brottom! ;) vi hörs snart again !


Cutie. :)

etttusen

har ni sett hur fin himlen är på kvällarna nu? den är helt vacker alltså!
tänk att nu går solen upp någon annan stans på denna jord, satidigt som den har nyss(några timmar sedan) gått ner bakom husen här i stockolm, men vi fortfarande kan se hur den färgar himlen i sina vackra röda, oranga, gula, grönaktig, ljusblå  och blåare uppåt..

ja, det är denna tid på dygnet fröken hanna börjar filosofera som ni märker, hahaha. sittandes med min enormt stora blåa te-mugg bredvid mig med söderte i för tillfället, och blickar ut genom fönstret mot den färgade himlen..

förutom att det där över gick över till hundra tjugo % flumm snack så sitter jag framför msn och nördar mig med nörden JOHANNA! ;) I love that girl..

och jag kom presis på att jag har inte lång tid på mig att packa och handla saker och fixa innan resan..

Måndag; Ledig = köpa present till sofia, sedan kanske man hinner fixa något, sen måste jag umgås med min syrras bebis innan jag åker, kommer ju inte träffa henne på 5 veckor så hon kommer blivi vuxen nästan tills jag kommer tillbaka!
Tisdag; Skolavslutning, hem till Natta och grilla och bada i pool ! :D
Onsdag; Fira Sofia, vara hemma hos henne och ja... FRIRA!
Torsdag; inget planerat ännu; hinner väl köpa solkräm, svenskt kaffe och annat tråkigt att ta med till Min moster i USA, ha någon form av miggad me barndoms vännerna kanske? eller vara med familjen innan jag åker
Fredag; Jobbar
Lördag; Jobbar
Söndag; PACKA PACKA PACKA
Måndag; Absolut sista dagen att köpa/pack glömda saker o säga hejdå till alla..
Tisdag; JAG ÅKER! planet lyfter innan 12 har jag för mig..

uuuuupppss!


those bad goys, i just love them!


uppdrag marabou

sitter här vid bordet åter igen, och gissa vilken låt som e på radion SÅKLART? svar ; Halo, vilken annars? den e ju den ända dom spelar ;D

iallafall.. idag var jag istan och fick iallafall några saker gjort ;) var med saris, o vi letade igenom alla affärer i stan efter marabou sommar edition med jordgubb, men nada heela stan, när vi hade kommit långt upp på rådmansgatan så kom vi in i en ICA där dom hade, men som var slut!!

Tillslut tog vi tuben hem, men innan hoppade vi av vid coop forum i västberga för de e feett billig choklad där (200g för 15), så vi gick dit, och tro det eller ej, och där står stoooora travar med marabou 200g av alla sorter, och även sommar editionen!! Lyckliga eller vaddå??! vi nästan skrek av glädje! eller för att vara ärlig kanske vi t.o.m. gjorde det, kommer inte ihåg faktist, men MYCKET möjligt.
eftersom dom inte har marabou i usa så köper jag alltid med mig det till min moster som jag brukar hälsa på på sommrarna,så jag köpte såklart en av varje sort, inklusive sommar smaken! ;)

senare åkte jag ner till linda och var hos henne ett tag och kollade på min älskade systerdotter som bara är en och en halv vecka! hon e världens sötaste BTW.. ;)




ny dag nya möjligheter

ja, dagen igår gick lika snabbt förbi som fredagen, så idag får jag göra yttligare ett försök med att göra allt jag sagt jag ska göra.. vilket e handla.. haha

har precis ätit massa MASSA  knäckebröd, med avokado på, tomat och gurka, sen hade jag ägg på en oxå.
så nu är jag väldigt mätt, åt 2 morötter oxå, men dom äter jag bara för att få finare färg av solen i sommar, hahaha
ett tips, vet inte hur bra det funkar men det är ju alltid bra med vitaminerna annars. men jag har hörat att det ska stärka pigmentet eller något som gör att man blir brun.. haha

nu ska jag in till stan och shopppa lite som ni säkert har förstått, och antagligen träffa deborah och saris.

förutom det så sitter jag och lyssnar på radion oxå såklart ( som alltid), men tycker ni inte att dom har spelat sönder "beyonce - halo" för länge sen? den kommer verkligen hela tiden på alla kanaler, men visst e den bra, men det räcker med att höra den nåra gånger per vecka och inte 20 gånger per dag... tycker jag iallafall..

och lite uppdatering så är det bara 9 dagar kvar tills jag åker nu! 1V + 2 dagar.

hörs snart iden, kommer med något roligt snart! när jag kommer från stan finns det alltid skvaller om någon galen tant som har jagat mig eller en äcklig gubbe som smaskar i örat på en i tunnelbanan, ja vem vet vad som händer idag? :)

Stay tuned!


MARRY ME!?

late night show


bliden säger väl tillräckligt?

Var iallafall hemma hos Fredde och Grace och kollade på matchen där och hade jätte mysigt med chips, dip, te och godis och lilla sofia hoppandes runt i knät.

bättre lycka på onsdag, då vi möter Malta.



jag börjar faktist bli lite trött nu och ska väl lägga mig innan ett idag, kanske läsa lite i min bok eftersom det inte har blivit av på ett tag nu..
imorgon blir det nog en sväng förbi stan och kanske köpa lite grejer till resan om jag hittar något
(eftersom det inte blev av i fredags), och lite presenter maybe..

GOD NATT!




comedy club



Jag tror jag dör av skratt!!
HAHAHA

Free my mind

Har duschar nyss och satt på mig rena fräscha kläder och känner mig helt enkelt FRÄSCH! haha

satt och snacka lite på facebook med joel som oxå ska till florida, och jag frågade han om han hade fått besked från ambasaden (eller vem det nu är som ger svar) om ett godkännande eftersom jag inte hade fått det ännu.
(och det är ändå nästan en månad sedan jag anmälde mig där) och då svarar han ; ja det e klart, dom svarade på en gång och sa att jag e välkommen in till usa! :D  
och jag blir lite nojig och det ända jag fick i mitt huvud då var allt krångel det skulle bli och måste ansöka om och ringa runt till ambassaden typ...
men fick en lättnad 20 minuter senare när jag hittade ett inloggnings ställe på esta's sida, och där stod det att jag vad Godkännd!

Åååh vilken lättnad! :) nu ska jag skynda mig ner i källaren och rota runt bland sakerna som fyller det lilla utrymmet ända upp till taket!!
ska leta efter lite sommarkläder ..

HAHAH här får ni ett kort litet roligt klipp!

På jakt!

Ja, jag e på jakt..
.. på jakt efter en ny kamera!!

sitter på blocket just nu, och har sett 3 st olika, 2 digitala systemkameror och 1 kompakt digitalkamera.
behöver en kamera och skulle ju vara super att ha den i Florida oxå..


 7 mega pix utan minnes kort. 1,800:- (inkl. väska)

8,3 mega pix utan ex.minneskort. 2,100;- (utan väska)

10,2 mega pix, 4GB minneskort och väska. 2800;-

så, nu har ni fått sett vilka jag har fasnat lite för, det som är bra med system är att det blir grymma bilder, men den kompakta kameran har ju värsta ögat som ni ser så det måste ju bli fett grymma där oxå? plus att systemisar är ju väldigt klumpiga och inte lika lätt att smygfotta snyggisar? elelrhur?

Tell me! Vilken tycker ni ?!!

Morning Sunshine!

God morgon allesammans! :)
så underbart med lördagsmornar! vaknade runt 9 idag men låg och drog mig ett tag i sängen så klart! det e ju lördag trots allt? ;) efter en timme var jag uppe på benen..

inte för jag har hunnit göra något ännu, förutom frulle! åt gröt idag igen, haha

Jag hoppas alla vet vad det är för dag idag?!! 6 juni! Sveriges nationaldag! Vet att det faktist är rätt många som inte vet att det är det, men nu får ni lägga det på minnet!
inte för att jag kommer göra något speciellt för att fira det men jag tycker att den måste nämnas iaf iochmed att vi är så dåliga på att fira den, vi svenskar..  haha!
idag ska vi alla vara stolta svenskar!

och vädret är ju fint och solit nu oxå! :)


lägg ner en minut av dagen och lyssna på låten

I got the right temperature...

Är det bara jag som tycker att Fahrenheit är konstigt, eller har ni oxå funderat på hur det kan var 80 grader ute i F??
Det är lite jobbigt har jag tyckt tidigare när jag har vart i Florida när det står typ 85 grader, och man har ingen aning om hur varmt det är, bara att man svettar som ett svin! haha

Men här är ett sett hur man enkelt kan räkna ut det med en miniräknare!

°F (minus) 32 (gånger) 5 (delat med) 9 = C°

Alltså;
(85 - 32) * 5   /    9 = 29,444
   

1) 85 -32 =53
2) 53 * 5 =265
3) 265/ 9 = 29,444


Enkelt va?? :)


11 dagar kvar

ligger hemma hos min syster just nu i hennes sköna soffa, har legat och lyssnat på massa gåtor och "roliga historier" av theo och felicia, men börjar bli lite segt nu. 

arbetsdagen idag är klarad, och lite extra pengar att gömma undar till resan har kommit in.. det var en bra dag idag, men väldigt mycket att göra, och blev rätt sen, kom hem typ halv 9 och tog en rekord snabb dusch o bytte om och lämnade lite käk där hemma, sen sprang jag raka vägen ner till älvsjö eftersom jag missade bussen precis innan, haha¨

juste, missade bussen imorse oxå haha, det e så det år när man går in och ska blogga lite snabbt, men var ändå i god tid på jobbet, därimot köpte jag aldrig det jag hade tänkt..

det bästa under dagen var ju bussresan på morgonen på väg ner till älvsjö, och precis innan vi kommer fram till älvsjö ropat chauffören ut; " Vi är straxt framme i älvsjö, temperaturen där är ca 10 grader och lite molnigt, tack för att ni valde att åka med denna linje och ... bla bla bla" precis som ni vet hur dom gör på flygplan innan man landar?! hahaha
han var jätte rolig, och alla på bussen började skratta haha
plus att jag måste tillägga att när jag klev på bussen så lyssnade han på tupac, e det en chaffis med stil eller vadå?? haha!

det är sveriges nationaldag imrgon och det ska vara firanden i skansen och vid slottet vet jag att prinsessan kommer att vara och det skulle vara lite festligheter fick jag höra idag av en turist på jobbet som var ifrån Schweiz.. hon viste t.o.m. mer än mig! haha lite pinsamt när e e jag som borde råda henne att se olika saker som turist!

åt nyss en smarrig tigerkaka som Theo hade bakat :) och smarrigt grönt, vanilj te.

men ska nog föröka ta ett fotbad imorhgon med mamma o be henne fila mina fötter (A) och sen kanske till stan o inhandla det jag inte gjorde idag.. 
 vet ni vad jag såg mer idag???!!! att marabou har kommit med en special smak för isommar, med jordgubbar!! som jag bara MÅSTE ha ocg ge till min moster och dom i Florida!! en har inte hittat den någon stans!!! ;( så om ni vet var man kan köpa den så säg det!!! :)
här e den iallafall, o har hört att den e skit god!!


town today

Sitter vid matbordet och äter havregrynsgröt just nu, med russin i, MMM ! så gott!
fick tipset av Sofia förut, Tack så mycket! :)
gick upp halv 9 ungefär och tog en dusch, ska in till stan snart och kolla lite grejer jag måste köpa innan jag åker, bara 11 dagar kvar nu!! tips på något spec altt ta med så skriv en komentar! :)

Jag hoppas bara att flygresan går som den ska! Är inte så himla orolig som jag vart förut men klart man tänker; tänk om mitt plan stöstar!
Det måste ju vara en av de hemskaste mardrömmarna, att störta i havet med ett flygplan! så hemskt bara! tänk alla människor på det där air france planet?! HEMSKT!
air france hade tydligen fått bomb hot på ett annat flyg någon dag tidigare.. lite läskigt. och vrak delarna dom hittade i förrgår eller när det var, som dom trodde var rester från flygplanet var tydligen från ett fartyg..

228 människor begravda i atlanten.. alla familjer som sörjer, det var en 5 årig pojke från brasilien som skulle hälsa på sin mormor i frankrike, Stackars människor. tycker vi ska ägna en tanke åt dem som om kom..


men nu ska jag springa till bussen!! fick lite brottom sista minuterna nu! adios :)
här får ni morgonens låt! :)
 

Premiär!!

Hallå där alla spioner! (och alla icke spioner)
SÅÅ, nu har jag suttit och trollat klart med designen på bloggen för nu!
och är faktist väldigt nöjd! PS. ni ser väl min lilla övervakande spion uppe i hörnet som håller ögonen på dig Heela tiden?

Ledig imorgon!! så underbart, och nu har ju lovet i stort sätt börjat! och vädret kommer väl igång snart igen förhoppningsvis..!
Det man planerar blir ofta något annat, men så här har jag tänkt mig morgondagen iallafall till en början;


  • Vakna hyfsad tid, 9 kanske
  • Duscha och fixa mig för jobbet
  • Åker till stan mellan 10, 11
  • hinner köpa lite brejer till min florida resa (shampoo, balsam, krämer & presenter)
  • jobba till ca 19

Och sedan på kvällen efter jobbet vet man aldrig vad man hittar på..  ;)

Är jätte trött nu, så ska skynda mig i sängs så jag orkar med allt imorgon!

PUSS!

ska lägga mig och läsa lite i gossipgirl (all i want is everything) boken nu! :)

Nystart!

Nu har jag suttit vid datan och fixat och pillat med bloggen i över tre timmar!!
men nu är den nya bloggen igång, och den ser rätt hyfsad ut nu, men ska bli finare..!

börjar få syrebrist nu känner jag och måste väl ta mig ut i regnet på en promenad eller något.

Shit, klockan e redan över 7! men skönt att jag är ledig från skolan imorgon då, så jag kan jobba och få ihop lite Cash innan jag åker till USA..

Ska ut och ta lite luft nu! see yaah ;)

Här e en låt, den är helt OK, lite tråkig efter ett tag kanske, men lyssna och se vad ni tycker. :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0